Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Blog

LUMINA SI CALDURA DE LA PANOURI SOLARE

Ieftin si bun reprezinta o caracteristica unanim recunoscuta pentru panouri solare. Intr-un secol in care din ce in ce mai putini isi concep existenta lipsita de energie, sub forma de caldura si lumina, creste numarul adeptilor utilizarii unor surse altenative. Avantajele sunt multiple: economisirea resurselor, amortizarea rapida a investitiilor, eficienta lor crescuta. Soarele, principalul element in producerea acestui tip de energie, reprezinta o resursa gratuita si inepuizabila (cel putin deocamdata).

Primul panou solar a fost inventat in 1767 de catre un elvetian. Dupa aproximativ doua secole au inceput sa fie comercializate, iar in prezent castiga rapid teren ca alternativa ecologica pentru obtinerea apei calde. Instalatiile cupanouri solare pentru producerea energiei verzi au marele avantaj ca nu necesita intretinere, iar utilizarea lor nu este influentata de cresterile de pret din economie. Cantitatea de caldura solara ajunsa pe acoperisul unei locuinte este mai mare decat energia consumata in casa, de aceea nu exista riscul de a se opri alimentarea cu apa calda. Din contra, energia solara, regenerabila, va putea inlocui alte surse de energie, salvand planeta de la poluare.

Incalzirea cu panouri solare este o metoda moderna si eficienta, care necesita un efort fizic si financiar redus. Alegepanouri solare si beneficiezi de consultanta gratuita din partea profesionistilor firmei furnizoare.