Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Blog

DE CE SA FOLOSIM BECURI ECONOMICE?

Intrebarea care ma macina zilele acestea este de ce sa folosim becuri economice. Care sunt avantajele acestor produse si de ce se numesc becuri economice? Sa vedem care ar fi plusurile folosirii acestor becuri economice...

In primul rand, este vorba de consum si pret, strans legate intre ele. Becurile economice consuma de cateva ori mai putin decat becurile incandescente. Cand consumul este redus, durata de viata a unui bec economic creste. Normal, in aceste conditii, becuri economice gasim la pret mult mai mare fata de becuri clasice. In timp, investitia merita, mai ales daca ne gandim ca energia electrica se scumpeste constant. Luand in considerare durata de viata a acestor becuri economice, ne scutim de efortul de a schimba foarte des becurile incandescente. Si daca luam in considerare lumina pe care o emana si faptul ca unii prefera lumina alba si rece a becului economic, celei  calde a becului incandescent (care nici matuit nu genereaza lumina alba si rece), e clar ca avantajul este de partea becurilor economice.

Lumina puternica generata de becuri economice si factura scazuta la curent pot fi cele mai semnificative avantaje pentru care am alege acest tip de iluminare!