Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Blog

AVANTAJE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA

Incalzirea in pardoseala este o metoda economica, fiabila si eficienta de incalzire, foarte folositoare in cazul suprafetelor reci si umede de tip gresie, mozaic, marmura, diferite sape. Aceste solutii sunt extrem de eficiente in cazul cladirilor inalte, cum ar fi bisericile, salile de sport sau halele, deoarece randamentul instalatiei de incalzire este semnificativ mai bun decat sistemele clasice. Acest tip de incalzire in pardoseala poate fi folosit si la exterior, pentru incalzirea peretilor piscinelor. Toate materialele folosite sunt certificate conform normelor europene in vigoare, din punct de vedere al emisiilor electromagnetice.

Consumul mic este elementul specific al incalzirii in pardoseala si se datoreaza in principal pozitiei si dimensiunilor elementului incalzitor, care repartizeaza uniform caldura si are un randament energetic superior altor sisteme de incalzire.incalzire in pardoseala

Pentru ca elementele radiante lipsesc cu desavarsire, se elimina zonele moarte din incapere in care nu pot fi montate diferite echipamente sau piese de mobilier, pentru a nu acoperi caloriferul. In acelasi timp, nu exista suprafete ascunse sau greu accesibile in care sa se depoziteze praful. Temperatura in pardoseala si temperatura ambientala sunt monitorizate cu ajutorul termostatelor care sunt dotate si cu functie de urmarire a supraincalzirii pardoselii. Sistemele deincalzire in pardoseala sunt eficiente atat ca surse auxiliare, cat si ca sursa principala de energie. Durata de functionare a instalatiei este de aproximativ 20% din 24 de ore, in restul timpului instalatia nu consuma energie. In mod evident, caldura poate fi reglata diferit, pe fiecare incapere in parte.

Covoarele incalzitoare transforma orice spatiu rece intr-o podea confortabila, calda si o ambianta placuta si calda.Incalzirea in pardoseala ofera o caldura constanta si extrem de confortabila, fara explozii de aer cald degajat de ventilatoare zgomotoase sau de suflante care starnesc murdaria si praful. Aceasta aplicatie pentru incalzire ofera un mediu confortabil, sanatos si placut, temperatura aerului fiind mai mare la nivelul podelei si mai scazuta spre tavan, pentru ca senzatia de confort incepe cu picioarele: atunci cand picioarele sunt calde, in tot corpul vei resimti caldura si confort.

Alte detalii despre avantaleje incalzirii in pardoseala.