Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Blog

AVANTAJE PLASMA TERMICA

Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice. Putem uita de aprobarile, proiectele si racordarile la reteaua de gaze, dar si de pierderile de caldura care se produc in cazul sistemelor clasice, prin conducte sau centrale; putem uita de mirosurile neplacute si de caloriferele clasice si inestetice, care incurca aranjarea pieselor de mobilier in incapere; un alt avantaj major este ca acest sistem inovator de incalzire nu are nevoie de intretinere, de revizii periodice sau de piese de schimb costisitoare si nici nu sunt poluante, nu elimina noxe, dioxid de carbon sau deseuri toxice.

Pentru ca am enumerat gama de avantaje plasma termica prin comparatie cu sistemele clasice, sa trecem in revista si 
cateva notiuni descriptive pentru acest tip de incalzire in particular; primul element este instalarea extrem de rapida si simpla, cu costuri reduse; tot aici, putem sublinia avantajul de a putea monta plastemele termice atat pe tavav, cat si pe pereti.
putea monta plasmele termice atat pe tavan, cat si pe pereti. Datorita acestui tip de montaj, mai apare un avantaj, acela ca nu antreneaza praful in
incaperi si sunt extrem de igienice; incalzirea este rapida si fara vreun consum de oxigen; in schimb, au proprietatea de a purifica aerul si apa prin procesul de ionizare. Pentru ca nu este nevoie de o aerisire speciala in incapere, peretii se mentin uscati si atunci, nu apare igrasia sau mucegaiul. Plasmele termice sunt placute din punct de vedere estetic si sigure, dar au si un randament ridicat fata de celelalte tipuri de sisteme de incalzire.

Si sanatatea are de castigat cand alegem plasma termica pe post de sistem de incalzire. Beneficiile incalzirii cu radiatie infrarosu sunt recunoscute si aplicate in sistemul medical de foarte multi ani. Corpul uman se incalzeste treptat si beneficiaza de o stare de bine in intreg organismul. Obtinem, astfel, o scadere a tensiunii arteriale, o oxigenare optima a tesuturilor, o usurare a circulatiei sanguine, o normalizare a nivelului colesterolului; cele mai importante alergii se vor ameliora, astmul, reumatismul si simptomele menopauzei, de asemenea. Avand in vedere toate acestea, este clar ca plasma termica ofera avantaje clare si reprezinta un pas inainte in evolutie.