Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Degivrare

O parcare subterana sau un depozit cu rampe de aprovizionare pot deveni impracticabile in anumite conditii de temperatura si umiditate.

Prin sistemele de degivrare elimini disconfortul major creat de spatii inaccesibile pe timp de iarna. Spatiile de la subsol pot deveni accesibile non-stop, depozitele si supermarket-urile se pot aproviziona corect si se evita accidentele sau timpul consumat inutil pentru a tracta, impinge sau deszapezi masini si utilaje  In plus, nu mai trebuie sa dai chiar tu zapada.

Un sistem de degivrare usuca suprafata oricarui spatiu exterior chiar si in conditiile unei ierni aprige.

Sistemele degivrante automate sau manuale nu lasa zapada, poleiul sau gheata sa se formeze chiar si in cele mai geroase zile. Usor de instalat pe rampe, pante, alei, terenuri deschise si chiar pe un gazon, benzile de degivrare nu necesita ingrijire si te scapa de griji.

Un sistem pentru degivrare poate  fi folosit pentru:

-        Aleile de acces intr-o curte

-        Scarile de acces intr-o cladire

-        Terase care sunt folosite si in timpul iernii

-        Piste de aterizare

-        Alei pietonale

-        Acoperisuri sau jgheaburi pentru a evita formarea turturilor sau a acumularilor masive de zapada

-        Tevi sau conducte aflate la exterior

-        Rampe de acces

-        Gazoane pentru utilizare in tot timpul anului

 

Sistemul de degivrare este realizat din benzi incalzitoare montate sub suprafata de trecere. Acestea incalzesc suprafata si o fac praticabila in conditii de siguranta, indiferent de conditiile meterologice.

Rezistente in timp

Cu o durata de viata de zeci de ani si garantie de 10 ani, sistemele de degivrare necesita atentie doar in momentul instalarii. 

Instalare facila

Echipa noastra va lucra indeaproape cu constructorul, va realiza instalarea si va dimensiona echipamentele in functie de cerinte.

Benzile AHT folosite in acest tip de incalzire sunt mult mai eficiente decat alte forme de incalzire si pot fi instalate sub mozaic, marmura, sape, asfalt, pietris, pavele si multe alte suprafete.

 

Activat numai cand este nevoie

Poti controla in mod activ sistemul sau acesta poate fi programat declansandu-se automat in functie de anumiti parametri detectati de senzori.

Sistemele activate prin comanda manuala sunt eficiente pentru locatii care nu sunt folosite permanent in timpul sezonului rece cum ar fi, de exemplu, rampa de acces din garajul unei vile de la munte. Activezi sistemul de degivrare doar in perioada in care esti in vacanta.

Prin sistemul de termostate inteligente si senzori sistemul se activeaza automat cand se creeaza conditii de polei, gheata sau ninsoare. Suprafetele folosite permanent sunt astfel degajate cu un consum optim de energie electrica.

 

Cand se poate instala un sistem de degivrare?

Instalarea sistemului de degivrare in etapa de constructie a caii de acces sau terasei este mai simpla si mai avantajoasa.

Insa, daca o constructie este realizata si lunile de iarna aduc o mare dificultate in a folosi caile de acces, ne poti contacta pentru a iti oferi solutiile de implementare cat mai rapid. Putem chiar sa oferim un estimat al consumului de energie pe baza suprafetei ce va fi incalzita si a unui estimat de zile in care sistemul va functiona.

Specialistii nostri  vor oferi si informatii cu privire la puterea necesara si daca sunt impuse modificari aduse sistemului electric.

Elimina probleme create de iernile grele. Daca esti in cautarea unui sistem de degivrare pentru exterior, contacteaza-ne!