Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Incalzire electrica

Energia electrica regenerabila este viitorul.  Chiar si pentru incalzirea unor spatii, aceasta devine tot mai eficienta gratie tehnologiilor tot mai performante. Prin incalzire prin pardoseala sau panouri radiante se obtin astazi economii intre 25% si 60% fata de sistemele clasice de incalzire. In acelasi timp se eliminina zeci de riscuri, nu afecteaza in vreun fel sanatatea si pastreaza aerul din cladiri curat, nepoluat.

Incalzirea electrica este usor de adaptat oricarei locatii, usor de instalat, ocupa mai putin spatiu si are o durata de viata mult mai mare decat sursele de caldura clasice, folosite preponderent pana acum.

De ce sa alegi incalzirea electrica?

  • Costurile de intretinere sunt mult mai mici.
  • Este mai eficienta si necesita mai putin efort.
  • Se poate adapta pentru aproape orice tip de incapere.
  • Durata extrem de lunga de viata (pana la 80 de ani) deoarece elementele de incalzire functioneaza la o temperatura scazuta care nu afecteaza materialele.
  • Sigura si nepoluanta.

Sistemele de incalzire electrica emana caldura acolo unde trebuie incalzind zona dintr-o incapere in care chiar stai. Transforma un procent mult mai mare din energia electrica in caldura de care te poti bucura. Elegante si eficiente, elementele care iti aduc aceasta caldura sunt de multe ori mici si cu design elegant, precum panourile radiante, sau  pur si simplu invizibile, precum incalzirea in pardoseala.

Cum ar fi sa poti merge in picioarele goale prin casa in plina iarna? Si asta nu undeva la Ecuator ci aici, in Romania, unde iernile sunt atat de geroase. Sau cum ar fi sa nu mai fi nevoit sa incluzi calorifere sau sobe urate in designul interior al casei tale?

Sistemele electrice de incalzire isi dovedesc avantajele si in ceea ce priveste posibilitatea de a le controla, chiar si de la distanta. Majoritatea sistemelor de incalzire electrica pot fi programate datorita termostatelor inteligente si a senzorilor, dar poti merge si mai departe. Folosind sisteme inteligente de control si automatizare, poti monitoriza si controla incalzirea casei prin aplicatii mobile, din casa sau de la distanta.

Incalzire sanatoasa

Incalzirea electrica se realizeaza fara toate impedimentele celorlalte sisteme de incalzire. Total nepoluanta, aceasta nu produce zgomot, alergii sau praf. Nu usuca aerul si este cea mai potrivita pentru a iti mentine sanatatea si pentru medii in care locuiesc copii.

Fara risipa

Sistemele de incalzire electrica nu polueaza si nu risipesc energie. Tehnologiile corecte, actuale, incalzesc spatii mari la jumatate din costurile altor sisteme de incalzire. Pierderile de energie sunt mult mai mici, iar durata de viata este incomparabila, variind intre 25 si 80 de ani, timp in care nu trebuie sa iti faci griji de costuri de intretinere.

Alege tehnologia moderna de incalzire pentru o casa calda pe care sa o intretii usor. Afla mai multe despre incalzirea prin pardoseala sau cea radianta. Este sigur potrivita pentru casa ori biroul tau.