Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Incalzire electrica in pardoseala

Probabil cea mai eficienta si eleganta metoda de incalzire electrica

Sistemele de incalzire prin pardoseala emana caldura in mod placut si mentin o temperatura confortabila la costuri rezonabile. Rezistente, sigure si eficiente, aceste sisteme elimina pierderile inutile de energie.

Eficienta si economie

Componentele sistemelor de incalzire sunt realizate de  AHT, compania care este lider mondial in tehnologia de incalzire, si sunt atent testate si studiate.

Deoarece temperatura este distribuita optim pe intreaga pardoseala si apoi pe verticala (de jos in sus) orice incapere se incalzeste mai repede si mai eficient, cu un consum mai mic de energie. Pardoseala va fi intotdeauna calda si confortabila, iar mersul in picioarele goale va fi o placere chiar si in plina iarna, dand o senzatie superioara de confort.

Este nevoie de mai putina energie pentru ca toata caldura produsa este directionata acolo unde ai nevoie de ea, iar prin sistemul de termostate inteligente poti controla usor climatul interior.

In plus, sistemele de incalzire in pardoseala sunt gandite pentru a elimina pierderile de caldura asociate cu sistemele traditionale. Pe cand in cazul radiatoarelor sau caloriferelor aerul cald se aduna in zona tavanului, in cazul incalzirii prin pardoseala acesta se mentine in zonele care conteaza. Economiile de energie sunt, in medie, de 20-30%.

Siguranta si confort superior

Tehnologia de incalzire prin pardoseala a trecut teste riguroase de siguranta, are toate aprobarile necesare si nu prezinta riscuri. Incalzirea electrica este mai simpla, mai usor de instalat si mai simplu de intretinut.

Prin acest sistem se elimina elementele de risc precum cazanele cu condensare, apa la temperaturi de fierbere, pompe de caldura sau incalzirea prin gaze. Nu exista ardere periculoasa si neplacuta de oxigen sau praf ori flacara deschisa. Caldura este emanata fara a fi insotita de miros sau fum.

Eleganta

Calorifele si radiatoarele au fost intotdeauna elemente pe care designerii au incercat sa le ascunda. Casele incalzite prin pardoseala suprind placut, sunt mai spatioase si mai elegante. Sistemele de incalzire in pardoseala nu ocupa spatiu locuibil, iar asta iti da libertatea de a amenaja propria locuinta cum doresti.


Instalat in cladiri noi sau renovate si pe toate tipurile de pardoseala

Incalzirea in pardoseala se realizeaza prin aplicarea unor benzi de ribon AHT, un material rezistent ce poate fi aplicat in cladiri noi, renovate sau modernizate si pentru toate tipurile de pardoseala in deplina siguranta:  gresie, mocheta, parchet laminat, piatra sau chiar lemn. Tehnologia poate fi folosita in orice incapere, fie ea baie, bucatarie, living, dormitor, subsol sau depozit. Functioneaza chiar si in orice spatiu exterior.  Tehnicienii nostri vor gasi o solutie de instalare in orice situatie.

Durata de viata si rezistenta

Tehnologia unica de incalzire cu metal amorf  functioneaza la temperaturi scazute, fara risc de supraincalzire.  De aceea, dar si pentru ca materialele sunt de buna calitate, aceste sisteme nu se deterioreaza si practic nu necesita intretinere. Perioadele de functionare sunt estimate la peste 80 de ani, iar garantia oferita este chiar mai mare de 10 ani.

 

Fii deschis la o alternativa mai economica, mai placuta si eficienta. Cere mai multe detalii agentilor nostri la 0729.261.766 sau office@teknofm.ro.

Va fi din nou placut si posibil sa mergi in picioarele goale prin casa.