Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Panouri fotovoltaice

Exista o sursa de energie inepuizabila care nu distruge natura? Da, si poti beneficia chiar tu de ea.

Cu totii ne dorim o planeta curata, nepoluata si putem avea asta in timp ce ne bucuram de tehnologia care ne face viata mai usoara.

Printr-o investitie fezabila, pe care o recuperezi chiar si intr-un an, poti transforma chiar tu energia inepuizabila oferita de soare in curent electric prin panouri fotovoltaice de calitate.

 


Cum poti beneficia de aceasta tehnologie?

Ai vazut, probabil, astfel de panouri instalate pe locuinte, hale industriale si alte cladiri ori chiar distribuite pe campuri intregi. Motivul este eficienta, durabilitatea si fezabilitatea lor.

Investitia in panouri fotovoltaice se recupereaza rapid si este mai mult decat satisfacatoare pentru ca acestea:

Reduc dependenta  de un furnizor de energie electrica.

In functie de consumul de energie electrica, amplasarea geografica si climat, acestea pot furniza intregul necesar de energie electrica al unei cladiri.  Elimina complet dependenta de un furnizor.

Te ajuta sa ai acces la curent electric constant in zone izolate, neracordate.

Poti folosi panouri fotovoltaice pentru a furniza curent electric in cabana de la munte, pentru a lumina alei sau gradini. Se pot alimenta sisteme de irigatii sau relee de transmisie pentru dezvoltarea unei retele de telecomunicatii in zone greu accesibile. Panourile fotovoltaice pot fi instalate usor acolo unde modul traditional de alimentare cu energie electrica este imposibil sau foarte costisitor.

Ai o sursa alternativa de curent pentru situatii de urgenta

Curentul electric este esential in numeroase locatii. O sursa alternativa si nepoluanta poate sa fie exact solutia de care ai nevoie in situatii de urgenta. Nevoile de curent electric pot fi diminuate si reduse doar la consumatorii critici, fiind astfel necesara o investitie mai redusa in panourile fotovoltaice.

Discuta cu unul din consultantii nostri pentru un calcul de cost!

Te vom ajuta sa alegi cea mai buna varianta din punctul de vedere al costurilor si recuperarea lor.

Folosesti in mod eficient suprafete neutilizate

Ai la dispozitie o suprafata de teren neutilizabila din punct de vedere agricol? Ai o cladire a carei terasa nu este folosita? Le poti rentabiliza printr-o investitie in panouri fotovoltaice care sa produca curent mai ieftin. Poti chiar sa devii un important furnizor local de energie electrica.

Durabile, rezistente si functionale chiar si pe timp noros

Panourile produc energie chiar si pe timp noros. Sunt robuste si durabile, pot fi montate cu usurinta pe acoperis si vor putea fi folosite zeci de ani.  Au durata mare de viata si vin cu o garantie excelenta.  

Rentabile si in cazul tau

Probabil ai multe intrebari tehnice la care ai dori sa ai un raspuns, iar pentru asta iti stam la dispozitie.  Contacteaza-ne pentru un proiect sau consultanta gratuita!