Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Panouri radiante

Beneficiaza de cea mai avansata tehnologie de incalzire.

Panourile radiante difuzeaza uniform caldura pe suprafete mari, reducand costurile de incalzire.

Spre deosebire de sistemele traditionale de incalzire a unui spatiu locuit, panourile radiante propaga caldura datorita diferentei de temperatura intre panou si corpul care o absoarbe. Panoul radiaza caldura catre orice corp cu o temperatura mai mica decat a sa, emuland eficient modul in care incalzeste si soarele, prin radiatie infrarosu.Panourile incalzesc corpurile din jurul nostru la temperaturi ambientale placute care, la randul lor, incalzesc aerul din incapere.

Panourile radiante prin infrarosu incalzesc rapid si constant, dar ofera si alte avantaje.

Un sistem sanatos

Sistemele de incalzire prin panouri radiante nu provoaca alergii, praf sau zgomot, nu usuca aerul si nu il polueaza in nici un fel. Sunt sigure, testate si nu prezinta riscuri.

Panourile radiante sunt mai eficiente, mai economice si mai bune decat toate celelalte modalitati de incalzire disponibile pentru case, birouri sau spatii mari. Acest tip de incalzire a fost testat de ani de zile pe piata vest-europeana cererile fiind in continua crestere.

Sisteme eficiente ce reduc costurile

Panourile radiante sunt printre cele mai economice forme de incalzire. Se pot realiza economii de pana la 60% deoarece energia nu se iroseste. Au un randament foarte ridicat si transforma aproape toata energia electrica in caldura, ceea ce nu se poate spune despre oricare alt sistem de incalzire. Si deoarece functioneaza la temperaturi joase se emana exact atata caldura cat este necesara. Panourile radiante genereaza caldura la doar cateva secunde de la pornire fara costuri de intretinere.  

Pot fi instalate in orice incapere

Panourile radiante pot fi folosite in majoritatea incaperilor. Sunt folosite in birouri, spatii comerciale, magazine, apartamente, case de locuit, dar si in ghisee, cladiri publice si spatii mari. Se controleaza usor printr-un termostat analogic sau digital.

Durabile, rezistente si cu design deosebit

Durata de viata a panourilor radiante este de pana la 25 de ani. Se instaleaza usor si la costuri foarte mici fara a fi nevoie de un electrician.  Pot fi integrate cu usurinta in designul casei deoarece ocupa foarte putin spatiu, vin in forme, materiale si culori diferite si sunt mult mai atragatoare decat sobele si caloriferele cu care ne-am obisnuit. Iti poti comanda chiar panouri radiante de tip tablou sau din anumite materiale decorative. Poti transforma astfel sursa de caldura intr-un veritabil element de design interior.

Investeste inteligent in casa ta. Incalzeste-ti casa cu ajutorul celei mai avansate tehnologii de incalzire din lume. Reduci costurile, imbunatatesti aspectul general al casei si te bucuri de caldura emanata uniform si fara efecte negative.

Contacteaza-ne pentru a iti da mai multe detalii despre tehnologie si costuri si chiar pentru a experimenta pe viu eficienta panourilor radiante.