Telefon: 0729.261.766 / 0752.904.891
Articole Blog
20.11.2013
Plasma termica este, de fapt, un panou radiant infrarosu, de sticla. Acest tip de sistem de incalzire prezinta un numar semnificativ de avantaje, in raport cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire, dar aduce si beneficii asupra sanatatii celor care le utilizeaza. Pentru a ajunge la aceste avantaje, vom trece prin etapele premergatoare alegerii oricarui tip de sistem de incalzire, etape care pot fi sarite atunci cand alegem plasmele termice.
Citeste mai mult
Intra in blog
Prezentare video
Prezentare firma
S.C. Tekno FM este infiintata in anul 2007. Idealul si dorinta noastra sunt promovarea echipamentelor si tehnologiilor, care ne fac viata mai buna, mai frumoasa si mai sanatoasa.
Solutiile inovatoare aplicate, la realizarea acestor echipamente, modul atent si personalizat in care se aplica aceste solutii, la fiecare client in parte, conduc la un raport bun intre performante si pret. Aspectul financiar si durata de amortizare a investitiilor fiind permanent luate in considerare, la aplicarea fiecarei solutii propuse clientilor nostri.
Societatea a inceput cu promovarea echipamentelor Vosges, cu supermagneti si a incalzirii electrice in pardoseala. Pana la urma cea mai ieftina forma de energie este cea pe care nu o consumi. Reducerea consumurilor si a costurilor legate de intretinerea echipamentelor, nu inseamna si reducerea confortului, ci o mai buna intelegere si gestionare a particularitatilor proceselor controlate.
Treptat am inclus si alte domenii in sfera noastra de activitate. Incalzirea apei cu panouri solare si pompe de caldura, generatoare eoliene, panouri fotovoltaice, iluminat cu LED-uri, sisteme hibride de producere a energiei electrice si termice, sisteme hibride pentru producerea energiei electrice si iluminat.
Echipamentele ofertate sunt analizate atent, furnizorii selectati dupa criterii de performanta a echipamentelor. Crezul nostru este sa faci altora ceea ce ai dori pentru tine. 
Astazi suntem importatori directi pentru film carbon, generatoare eoliene, panouri fotovoltaice si echipamente electronice pentru conversia si gestionarea energiei electrice. De asemenea suntem distribuitori zonali sau colaboratori pentru celelalte echipamente care reprezinta domeniul nostru de activitate.

administrator                
Stefan Soare